BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 31. MAJ 2023
Danmarks Grønne Investeringsfond er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, gronfond.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60
Ansøg om finansiering

Ansøg om finansiering

Danmarks Grønne Investeringsfond medfinansierer projekter, der fremmer den grønne omstilling. Har du et grønt projekt eller en grøn virksomhed, som du søger finansiering til? Eller er du måske stadig i gang med tidlige overvejelser om, hvorvidt du vil få behov for finansiering til dit projekt eller din virksomhed? Så er du meget velkommen til at kontakte os via vores kundeportal.

Søg om finansiering

Henvender du dig via portalen, beder vi dig udfylde forskellige grundlæggende informationer om din virksomhed, og projektet du søger finansiering til. Vi bruger oplysningerne til at få en bedre forståelse for din forretningsmodel og dit projekt, så vi har de nødvendige informationer for en konstruktiv indledende dialog.

Når vi har modtaget og behandlet din henvendelse via vores portal, vil du blive kontaktet inden for et par dage.

Skulle du have spørgsmål til ansøgningsprocessen eller har du brug for generel vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 35 29 86 00 eller at kontakte en af vores medarbejdere direkte.

Søren Pedersen

Senior Director, Green Investments, Head of Structured Finance

+45 40 46 74 43

Jens Koch

Senior Director, Green Investments, Head of Corporate Lending

+45 20 80 27 34

Line Lundbye

Director, Green Investments, Corporate Lending

+45 26 67 02 68