BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
Danmarks Grønne Investeringsfond er fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, gronfond.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60
Ansøg om finansiering

Politikker for samfundsansvar

Danmarks Grønne Investeringsfond forvaltes af Vækstfonden, og fondens rammer for ansvarlig forretningspraksis hviler således på Vækstfondens politikker, processer og praksis på området. 

I tillæg til Vækstfondens politikker for ansvarlig virksomhedsadfærd stiller Danmarks Grønne Investeringsfond supplerende krav til klima- og miljømæssig bæredygtighed hos de virksomheder, der finansieres. Dels via vores engagement i Danmarks Grønne Fremtidsfond, dels via et særskilt tillæg til Vækstfondens politikker, som vedtages årligt i Danmarks Grønne Investeringsfonds bestyrelse.

Oversigt og link til vores politikker 

Læs Danmarks Grønne Investeringsfonds tillæg til Vækstfondens Politik for samfundsansvar og bæredygtighed her.

Læs Vækstfondens Politik for samfundsansvar og bæredygtighed, Politik for mangfoldighed og kønsdiversitet samt Politik for skat her.

Læs Politik for finansiering/investering omfattet af Danmarks Grønne Fremtidsfond her.  

Politik for personoplysninger

Ifølge Lov om Danmarks Grønne Investeringsfond, paragraf 5, fungerer Vækstfonden som sekretariat for os. Vi henviser derfor til Vækstfondens hjemmeside for nærmere beskrivelse af, hvordan vi indsamler og benytter dine personoplysninger.

Læs mere om vores politik for personoplysninger på vf.dk.